Totaalleverancier van buitenplanten en groen

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Maas Plant BV is uw totaalleverancier van buitenplanten en groen. Wij werken nauw samen met diverse duurzame boomkwekerijen in Zundert en omgeving. De kwekerijen zijn zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd en wij bieden een totaalpakket van buitenplanten en bomen. We leveren aan verschillende partijen in heel Europa, zoals groothandelaren, gemeentes, wegenbouwbedrijven en hoveniers. Waar u ook naar op zoek bent, ons team in Zundert staat voor u klaar. Ontdek de voordelen van een samenwerking met Maas Plant BV.

Totaalpakket buitenplanten

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft in die periode veel mooie projecten mogen verzorgen en opleveren. Een deel van onze producten wordt geleverd vanaf een boom- en plantenkwekerij in Zundert, maar we hebben ook een intensieve samenwerking met vaste contacttelers en andere betrouwbare leveranciers.

Op deze manier leveren wij het hele jaar door onze kwalitatieve planten en bomen. Op onze locatie in Zundert worden de vrachtauto’s vakkundig geladen door onze medewerkers. Een deel van onze producten wordt geleverd vanuit onze eigen boom- en plantenkwekerij en distributieloods, waar het totale assortiment gecomplimenteerd wordt door een intensieve samenwerking met vaste contacttelers en andere betrouwbare leveranciers.

Totaalleverancier van groen

Maatwerk voor uw project

U kunt bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit bomen en overige buitenplanten. Zo bieden wij onder andere sierheesters, bos- en haagplantsoen, siergrassen en vaste planten en laan-, park- en vormbomen. Onze planten en bomen kunnen met of zonder kluit en in een plug, pot of container geleverd worden, afhankelijk van uw wensen. Mist u een bepaald product in ons aanbod? Laat het dan vooral weten. Wij werken op aanvraag en verzorgen graag een totaaloplossing voor u.

Meer informatie nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van buitenplanten en groen? Neem dan direct contact met ons op! U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw groenproject.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.