Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u op zoek naar mooie heesters en sierstruiken? Dan bent u bij Maas Plant aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten sierheesters in ons assortiment. Voor elke tuin of park kunt u gebruik maken van deze sierlijke heesters of andere buitenplanten die wij aanbieden. Al meer dan 50 jaar zijn wij niet alleen een toegewijde leverancier van bomen en buitenplanten, maar ook met een enorm breed assortiment. Wij hebben in de loop der jaren al vele diverse klanten mogen helpen met het aanleveren van planten voor hoogwaardige groenvoorzieningen. Wilt u meer weten over onze sierheesters of andere buitenplanten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Verschillende soorten sierheesters

In ons assortiment vindt u verschillende soorten heesters. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bloeiende of wintergroene sierheesters. Deze planten geven meer sier aan de tuin, maar ze zijn ook erg praktisch. Veel soorten laten zich ook goed als haagplanten gebruiken voor het creëren van een mooie dichte haag. Wij zorgen er altijd voor dat we de meest geschikte buitenplanten leveren voor de aanleg van uw groenvoorzieningen.

Sierheesters

Uitstekende service van Maas Plant

Wanneer u een order plaatst bij Maas Plant geniet u direct van enkele voordelen. Onze producten zijn niet seizoensgebonden en kunnen wij het hele jaar door leveren. Daarbij werken we altijd op aanvraag. Wij zorgen er voor dat uw order compleet is op de gewenste dag. Ons toegewijd personeel en onze betrouwbare service zorgen voor een snelle afhandeling van aanvraag tot levering. Ook zijn wij goed bereikbaar voor alle soorten voertuigen en als logistiek draaipunt ideaal gelegen voor export naar diverse Europese bestemmingen.

Kom direct in contact

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten sierheesters voor uw project? Neem direct contact met ons op. Of het nu gaat het om de aanleg van een nieuwe tuin of park, Maas Plant is graag uw leverancier. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.