Planten groothandel uit Zundert

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Wanneer u denkt aan haagplanten, beuken of andere planten in Zundert, is Maas Plant BV de groothandel en leverancier die u zoekt. Wij leveren al meer dan 50 jaar producten voor diverse groenprojecten in heel Europa. In deze periode hebben we veel mooie projecten mogen beleveren, variërend van losse planten tot specifiek samengestelde partijen van buitenplanten.

Groothandel in planten

U kunt bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit planten en bomen. Bent u specifiek op zoek naar een planten groothandel van haagplanten, beuken of andere planten in Zundert? Wij staan voor u klaar met ons uitgebreide assortiment, variërend van sierheesters tot bomen. Een groot deel van de planten worden in Zundert gekweekt, maar we hebben ook nauwe samenwerkingen met contacttelers en betrouwbare leveranciers. Dankzij deze intensieve samenwerkingen kunnen wij u het hele jaar door leveringen van de allerbeste kwaliteit garanderen. Planten inkopen doet u snel en eenvoudig bij ons. Wij zoeken en vinden uw gehele bestellijst en leveren deze bij u af!

Hypericum

Planten inkopen bij Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor u. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van (haag)planten of beuken in Zundert? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via onderstaande formulier eenvoudig contact met ons opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.