Planten uit Zundert

Wanneer u denkt aan haagplanten, beuken of andere planten in Zundert, is Maas Plant BV de leverancier die u zoekt. Wij leveren al meer dan 50 jaar producten voor diverse groenprojecten in heel Europa. In deze periode hebben we veel mooie projecten mogen beleveren, variërend van losse planten tot specifiek samengestelde partijen van buitenplanten.

Divers aanbod van planten

U kunt bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit planten en bomen. Bent u specifiek op zoek naar een leverancier van haagplanten, beuken of andere planten in Zundert? Wij staan voor u klaar met ons uitgebreide assortiment, variërend van sierheesters tot bomen. Een groot deel van de planten worden in Zundert gekweekt, maar we hebben ook nauwe samenwerkingen met contacttelers en betrouwbare leveranciers. Dankzij deze intensieve samenwerkingen kunnen wij u het hele jaar door leveringen van de allerbeste kwaliteit garanderen.

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor u. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van (haag)planten of beuken in Zundert? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800.

Planten leverancier