Maas Plant, uw leverancier van planten

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u op zoek naar een leverancier van planten voor uw tuinproject, de aanleg van een bloemenperk of voor een ander grootschalig groen project? Kom dan direct in contact met de specialisten van Maas Plant! Wij verzekeren u de beste kwaliteit in combinatie met een uitstekende levering. Kunnen wij u als planten leverancier van dienst zijn? Wij helpen graag alle hoveniers, gemeenten, groothandelaren en groenvoorzieners. We maken graag een offerte op maat voor u op.

Gehele jaar rond een breed assortiment

Als planten leverancier in Zundert werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Dit betekent dat wij u altijd kunnen voorzien van alle planten. En dat het hele jaar door! Wij werken niet seizoensgebonden dus heeft u altijd de keuze uit een ruim aanbod planten en bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u op ons als grote leverancier van planten vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kiest u dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Planten groothandel

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor u. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van planten? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten en samenwerking met de kwekerijen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)76 597 0800. Wij staan voor u klaar.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.