Siergrassen en vaste planten

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u op zoek naar een leverancier van siergrassen en vaste planten? Dan bent u bij Maas Plant aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment buitenplanten en bomen die wij het hele jaar door kunnen leveren. Al 50 jaar lang helpen wij diverse klanten bij de aanleg van verschillende groenvoorzieningen. Wilt u meer weten over onze siergrassen en vaste planten? Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Siergrassen kopen

Siergrassen kopen gaat snel en eenvoudig op onze website. Wij werken altijd op aanvraag. Dit betekent dat wij altijd een duidelijk aanbod en offerte op maat voor u maken. Siergrassen mogen uiteraard niet ontbreken in een onderhoudsvriendelijke tuin. Vanaf het voorjaar tot ver in oktober zijn de siergrassen een mooie toevoeging voor het aanleg van een mooie tuin of gazon. Bovendien kunt u siergrassen eenvoudig combineren met vaste planten of bijvoorbeeld met sierheesters. U kunt bij ons siergrassen kopen die leverbaar zijn in pot of container. Wij bieden ook diverse waterplanten aan.

Siergrassen en vaste planten

Uitstekende service van Maas Plant

Wanneer u een order plaatst bij Maas Plant geniet u direct van enkele voordelen. Onze siergrassen en vaste planten zijn niet seizoensgebonden en leveren wij het hele jaar. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat uw order compleet is en deze snel geleverd kan worden op de dag dat het u het beste uitkomt. Bovendien hebben wij veel meer buitenplanten in ons assortiment waarmee wij onder andere groothandelaren, gemeenten en hoveniers van dienst zijn. Wij zijn graag uw leverancier van buitenplanten, waaronder siergrassen en vaste planten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diverse siergrassen en vaste planten, of over hoe wij u als leverancier van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.