Onze Producten

Een greep uit ons assortiment

Onze producten

Bij Maas Plant vindt u een ruim aanbod van diverse soorten bomen en overige buitenplanten. Als ervaren toeleverancier weten wij dat de aanleg van groenvoorziening om een gerichte aanpak vraagt. Daarom krijgt elk project onze volledige aandacht. Dankzij de diversiteit in onze producten kunnen wij altijd maatwerk leveren. Of het nu gaat om tuin-, bos- of bermplanten gaat, wij bieden altijd een passende oplossing. Maatwerk op het gebied van plantgoed tot uitgangsmateriaal blijft nodig. Het gebruik van duurzame kwaliteitsproducten is daarbij een onmisbare bijdrage aan het eindresultaat.

Compleet pakket groen

Bent u op zoek naar een “Compleet Pakket Groen”? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn het hele jaar door leverbaar voor de aanleg van prachtige groenvoorzieningen. Wij leveren door heel Europa aan diverse klanten, zoals onder andere aan groothandelaren, hoveniers en gemeenten. Wij zijn specialist in het leveren van bos- en haagplantsoen, wat zowel in container als met kluit of naaktwortelig geleverd kan worden. Uiteraard bieden we nog veel meer buitenplanten en bomen aan. Bij ons krijgt u altijd een oplossing op maat en u kunt terecht bij ons voor een compleet pakket aan groen.

Onze velden

Ruim assortiment van Maas Plant

Wij hebben het gehele jaar door een ruim assortiment aan bomen en overige buitenplanten. Zo heeft u de keuze uit:

Alle planten en bomen kunnen wij leveren met diverse toebehoren. Bij uw bestelling kunt u altijd aangeven in welke vorm u de planten wilt ontvangen. Wij leveren onze producten met of zonder kluit of in een plug, pot of container.

Voor meer informatie over onze producten en levering kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder bij het compleet maken van uw order.

Een greep uit ons assortiment

Sierheesters

Leverbaar in pot/container, blote wortel of met kluit.

Prijzen op aanvraag

Bos- en haagplantsoen

Leverbaar met blote wortel, kluit of in pot/container.

Bladhoudend en bladverliezend

Siergrassen en vaste planten

Leverbaar in diverse potmaten en containers.

Ook waterplanten beschikbaar

Laan-, park- en vormbomen

Leverbaar in veel soorten en maten, met kluit, blote wortel of in container.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan