Haagplanten van de kwekerij

Witte logo

Haagplanten

Bij Maas Plant koopt u haagplanten in die rechtstreeks vanuit de kwekerij komen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het inkopen en leveren van diverse soorten planten en bomen voor de aanleg van diverse groenvoorzieningen. Onze producten, waaronder allerlei soorten haagplanten, zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Elk project is maatwerk en Maas Plant is graag uw totaalleverancier van groen. Maatwerk op het gebied van plantgoed tot uitgangsmateriaal blijft nodig en wij gebruiken uitsluitend duurzame kwaliteitsproducten die een onmisbare bijdrage leveren aan het eindresultaat. Wilt u meer weten over de haagplanten die wij rechtstreeks bij de kwekerij inkopen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten, wij staan voor u klaar.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Haagplanten leveren vanuit de kwekerij

Wij leveren haagplanten, vers van de kwekerij, over de hele wereld. Dit doen wij aan een breed scala klanten waaronder gemeenten, groenvoorzieners en hoveniers. Ons kantoor in Zundert is ideaal gelegen voor export naar verschillende bestemmingen in het buitenland. Daarnaast kunt u Maas Plant BV inschakelen voor het aanleggen van groenvoorzieningen, iets wat wij al ruim 50 jaar uitvoeren.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Uitstekende service op maat

Wanneer u een order plaatst bij Maas Plant geniet u direct van enkele voordelen. Onze haagplanten zijn niet seizoensgebonden en leveren wij het hele jaar door. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat uw order compleet is en deze snel geleverd kan worden op de dag dat het u het beste uitkomt. Bovendien hebben wij veel meer buitenplanten in ons assortiment. Wij zijn graag uw leverancier van buitenplanten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de haagplanten, vers van de kwekerij? Of wilt u weten hoe wij u als leverancier van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!