Haagplanten van de kwekerij

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bij Maas Plant koopt u haagplanten in die rechtstreeks vanuit de kwekerij komen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het inkopen en leveren van diverse soorten planten en bomen voor de aanleg van diverse groenvoorzieningen. Onze producten, waaronder allerlei soorten haagplanten, zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Elk project is maatwerk en Maas Plant is graag uw totaalleverancier van groen. Maatwerk op het gebied van plantgoed tot uitgangsmateriaal blijft nodig en wij gebruiken uitsluitend duurzame kwaliteitsproducten die een onmisbare bijdrage leveren aan het eindresultaat. Wilt u meer weten over de haagplanten die wij rechtstreeks bij de kwekerij inkopen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten, wij staan voor u klaar.

Haagplanten leveren vanuit de kwekerij

Wij leveren haagplanten, vers van de kwekerij, over de hele wereld. Dit doen wij aan een breed scala klanten waaronder gemeenten, groenvoorzieners en hoveniers. Ons kantoor in Zundert is ideaal gelegen voor export naar verschillende bestemmingen in het buitenland. Daarnaast kunt u Maas Plant BV inschakelen voor het aanleggen van groenvoorzieningen, iets wat wij al ruim 50 jaar uitvoeren.

Haagplanten kwekerij

Uitstekende service op maat

Wanneer u een order plaatst bij Maas Plant geniet u direct van enkele voordelen. Onze haagplanten zijn niet seizoensgebonden en leveren wij het hele jaar door. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat uw order compleet is en deze snel geleverd kan worden op de dag dat het u het beste uitkomt. Bovendien hebben wij veel meer buitenplanten in ons assortiment. Wij zijn graag uw leverancier van buitenplanten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de haagplanten, vers van de kwekerij? Of wilt u weten hoe wij u als leverancier van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.  

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.