Fruitbomenkwekerij Brabant

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Als u op zoek bent naar een goede fruitbomen kwekerij in Brabant dan bent u bij Maas Plant aan het juiste adres. Al ruim 50 jaar hebben wij ervaring met het kweken van allerlei soorten bomen, zoals bijvoorbeeld fruitbomen. Wij leveren fruitbomen aan zowel particulieren als bedrijven. Door onze brede assortiment is ons klantenbestand heel divers. Zo leveren wij onder andere aan groothandelaren, hoveniers en gemeenten.

Verschillende soorten fruitbomen

Het kweken van uw eigen fruit is ontzettend lekker en ook nog eens makkelijk om te doen! Met een fruitboom in uw eigen tuin kunt u altijd genieten van een vers stukje fruit.

Door de samenwerking met verschillende kwekers, waaronder fruitboomkwekerijen in Brabant, kunnen wij u vrijwel alle soorten fruitbomen leveren. De meest populaire zijn natuurlijk de appelboom of perenboom, maar ook kersenbomen en pruimenbomen worden veel besteld. U kunt bij ons een diverse fruitbomen inkopen. Wij zijn graag uw partner voor uw groen project. 

Fruitboom planten en onderhouden

Het planten en onderhouden van fruitbomen vergt enige kennis. Zo kunt u een fruitboom het best planten wanneer deze in rust is. Grofweg is dit de periode van half oktober tot eind maart. In deze periode is de grond meestal goed vochtig, wat belangrijk is voor de groei van de boom. Let hierbij wel op dat het niet vriest!

Het onderhouden van fruitbomen is over het algemeen afhankelijk van het soort fruitboom dat u wilt inkopen. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van een goede bemesting en de boom ook tijdig snoeit. De juiste manier van snoeien verschilt per soort, maar algemene regels hierbij zijn dat u boven een buitenknop de tak afknipt. Takken afknippen doet u het beste vlak boven de knop en schuin.

Fruitboom kwekerij Brabant

Rechtstreeks van de fruitbomen kwekerij

U wilt natuurlijk een fruitboom kopen die het lekkerste fruit levert. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke fruitboom kwekerij in Brabant de beste bomen kweekt. Zo weet u zeker dat u een goede basis heeft voor heerlijk vers fruit uit de eigen tuin.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling voor fruitbomen plaatsen? Bel ons dan op 076-597 0800 of stuur een mailtje naar maasplant@maasplant.nl. Wij kijken graag met u mee. Onze experts zullen u helpen met uw wensen en u de beste fruitbomen aanbieden.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.