Op zoek naar een boomkweker in Brabant?

Fiable

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u op zoek naar maatwerk op het gebied van boomkwekerijproducten? Maas Plant BV werkt met gespecialiseerde boomkwekers in Noord-Brabant. Maas Plant BV levert bomen van diverse boomkwekerijen en ligt op een gunstige locatie in Zundert, vlakbij de Belgische grens. Al meer dan 50 jaar lang kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket van buitenplanten en bomen. Daarbij bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit: wij zijn zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Het hele jaar door leveren wij onze kwalitatieve producten vanuit onze locatie in Noord-Brabant.

Aan wie leveren wij bomen?

Bent u op zoek naar een boomkweker in Noord-Brabant en wilt u weten of Maas Plant BV ook aan u kan leveren? We werken met diverse boomkwekerijen in Zundert en omgeving en leveren aan zakelijke partijen door heel Europa, zoals wegenbouwbedrijven, hoveniers, gemeentes en groothandelaren.

Wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service die wij bieden.

Boomkweker Brabant

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV een zeer uitgebreid assortiment van producten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen. Onze locatie in Noord-Brabant heeft een gunstige ligging en is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens. Vanaf onze locatie worden grote aantallen bomen en planten geëxporteerd door heel Europa. Deze service bieden wij het hele jaar door: wij zijn niet seizoensgebonden en kunnen u alles leveren. Alle producten zijn van hoogstaande kwaliteit en kunnen worden geleverd in een plug, pot of container en met of zonder kluit. Bij iedere bestelling bent u verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering.

Uw boomkwekerijspecialist uit Noord-Brabant

Door een samenwerking met Maas Plant BV heeft u meteen een topleverancier op het gebied van boomkwekerij in Noord-Brabant. U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw groenproject.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant traite vos données personnelles avec beaucoup de soin. Vous pouvez en lire plus à ce sujet dans notre déclaration de confidentialité.