Coniferen leverancier, rechtstreeks van de kwekerij

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier die coniferen rechtstreeks bij de kwekerij inkoopt, bent u bij Maas Plant BV aan het juiste adres. Wij werken al jaren samen met verschillende kwekers en bieden u daardoor de beste kwaliteit. De planten die wij leveren zijn 100% gezond en kunt u tegen een mooie prijs inkopen.

Export naar het buitenland

Wij leveren coniferen, vers van de kwekerij, over de hele wereld. Dit doen wij aan een breed scala klanten waaronder gemeenten, groenvoorzieners en hoveniers. Ons kantoor in Zundert is ideaal gelegen voor export naar verschillende bestemmingen in het buitenland. Daarnaast kunt u Maas Plant BV inschakelen voor het leveren van alle planten en bomen voor het aanleggen van groenvoorzieningen. Wij leveren al ruim 50 jaar aan diverse klanten.

leverancier bomen Maasplant

Wij bieden het totaalpakket

Maas Plant BV is uw leverancier als het gaat over een totaalpakket aan buitenplanten en bomen. Wij kopen verschillende soorten beplanting, waaronder coniferen, het gehele jaar door in bij de kwekerij en kunnen daardoor een uitgebreid assortiment aanbieden. Daarnaast werken wij niet seizoensgebonden, wat ook een groot voordeel is van de samenwerkeng met Maas Plant BV. Ieder project behandelen wij met gepaste kwaliteit en geven we de aandacht die het verdiend. Zo bouwen we aan een duurzame klantenrelatie, iets waar wij veel waarde aan hechten.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag coniferen aanschaffen die rechtsreeks van de kwekerij vandaan komen? Wacht dan niet langer en neem contact op met het deskundige team van Maas Plant BV. Wij zijn telefonisch te bereiken +31 (0)76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Komt u liever langs op ons kantoor in Zundert? Ook dat is geen probleem! Wij ontvangen u graag.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.