Bos beplanting

Ruim aanbod bosbeplanting
Witte logo

Bij Maas Plant zit je goed!

Bent u op zoek naar een totaalleverancier voor de inkoop van bos beplanting? Dan zit u bij Maas Plant goed! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en hebben door de jaren heen een brede selectie bomen en planten opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit bos beplanting garanderen. Onze klanten zitten door heel Europa, van hovenier en gemeente tot groothandelaren en wegenbouwbedrijven. We richten ons volledig op het leveren van duurzame producten. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Ons team helpt u graag verder.Bent u op zoek naar een totaalleverancier voor de inkoop van bos beplanting? Dan zit u bij Maas Plant goed! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en hebben door de jaren heen een brede selectie bomen en planten opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit bos beplanting garanderen. Onze klanten zitten door heel Europa, van hovenier en gemeente tot groothandelaren en wegenbouwbedrijven. We richten ons volledig op het leveren van duurzame producten. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Ons team helpt u graag verder.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Groot assortiment aan bos- en tuinbeplanting

Wij hebben een groot assortiment aan bos- en tuinbeplanting. Dan kunt u denken aan onder andere de volgende producten:

  • Laanbomen: Laanbomen hebben geen specifieke bloeiperiode. Dat wil dus zeggen dat deze boom het hele jaar kan bloeien. Daarnaast zijn laanbomen er in veel soorten en zijn het echte karaktervolle siermakers.
  • Parkbomen: Parkbomen zijn bomen die vaak voorkomen in parken, langs straten of in grote tuinen. Parkbomen ogen zeer karakteristiek door de hoge stammen en de volle uitstraling die deze bomen geven.
  • Sierheesters: Sierheesters geven meer sier aan de tuin, maar ze zijn ook erg praktisch. Veel soorten laten zich ook goed als haagplanten gebruiken voor het creëren van een mooie dichte haag.

Dit is een greep uit ons assortiment waar veel vraag naar ons door gemeenten en hoveniers.  Wij bieden echter nog veel meer planten en bomen aan. Wij zijn niet seizoensgebonden en kunnen dus het hele jaar door leveren. Zit uw gewenste planten of bomen er niet tussen? Geen nood, wij werken op aanvraag voor zakelijke partijen. Dit betekent dat wij altijd met u mee kijken en u voorzien van de gewenste producten. Wij zijn niet voor niets de totaalleverancier van groen.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Onze manier van werken

Het team van Maas Plant is betrouwbaar, zorgvuldig en toegewijd. Door elk project de juiste hoeveelheid persoonlijke aandacht te geven, zijn wij in staat om snel en zorgvuldig te leveren. Bovendien is ons logistiek draaipunt ideaal gelegen voor export naar diverse Europese bestemmingen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800en per mail via maasplant@maasplant.nl. Maas Plant staat voor u klaar.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!