Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u op zoek naar bos beplanting? Dan zit u bij Maas Plant goed! Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en hebben door de jaren heen een brede selectie bomen en planten opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u een zeer hoge kwaliteit bos beplanting garanderen. Daarnaast richten wij ons volledig op het leveren van duurzame producten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Ons team helpt u graag verder.

Groot aanbod bos- en tuinbeplanting

Wij hebben een groot assortiment aan bos- en tuinbeplanting. Dan kunt u denken aan onder andere de volgende producten:

  • Laanbomen: Laanbomen hebben geen specifieke bloeiperiode. Dat wil dus zeggen dat deze boom het hele jaar kan bloeien. Daarnaast zijn laanbomen er in veel soorten en zijn het echte karaktervolle siermakers.
  • Parkbomen: Parkbomen zijn bomen die vaak voorkomen in parken, langs straten of in grote tuinen. Parkbomen ogen zeer karakteristiek door de hoge stammen en de volle uitstraling die deze bomen geven.
  • Sierheesters: Sierheesters geven meer sier aan de tuin, maar ze zijn ook erg praktisch. Veel soorten laten zich ook goed als haagplanten gebruiken voor het creëren van een mooie dichte haag.

 

Dit is slechts een greep uit het assortiment. Wij bieden echter nog veel meer planten en bomen aan. Wij zijn niet seizoensgebonden en kunnen dus het hele jaar door leveren. Zit uw gewenste plant of boom er niet tussen? Geen nood, wij werken op aanvraag. Dit betekent dat wij altijd met u mee kijken en u voorzien van de gewenste producten. Wij zijn niet voor niets de totaalleverancier van groen.

Kwekerij Breda

Onze manier van werken

Het team van Maas Plant is betrouwbaar, zorgvuldig en toegewijd. Door elk project de juiste hoeveelheid persoonlijke aandacht te geven, zijn wij in staat om snel en zorgvuldig te leveren. Bovendien is ons logistiek draaipunt ideaal gelegen voor export naar diverse Europese bestemmingen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800en per mail via maasplant@maasplant.nl. Maas Plant staat voor u klaar.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.